Que falses són les xarxes socials...tot és meravellós...tot està bé...tothom és perfecte...NO ANEM BÉ...

dijous, 28 de juliol del 2011

QUAN TORNARÀ L' ESTIU ??

L' EQUIP DE METEORÒLEGS DE TV3 DIU...
Si alguna cosa ens pregunten als meteoròlegs aquests dies és "quan tornarà l'estiu?".

Personalment crec que de calor n'està fent, però els dies mig núvol i els ruixats que també estan apareixent fora dels Pirineus fan la sensació d'un estiu atípic. Encara queden uns dies per veure què diuen els resums meteorològics d'aquest juliol.

Durant el mes de juny vam comentar les sortides dels pronòstics estacionals per aquest estiu que indicaven en el cas dels models europeus un estiu càlid, i en el cas dels models americans, un estiu més suau i més plujós del normal.

Encara és molt d'hora per fer valoracions, però de moment sembla que els models americans han funcionat millor a l'hora de definir el temps d'aquest juliol.

Si aquests models continuen tenint raó, el mes d'agost no canviarà gaire el panorama: segons la NOAA, aquest agost les temperatures a la península Ibèrica seran una mica per sota del normal i les precipitacions, bastant superiors a la mitjana:



Segur que farà sol i calor, però hi ha números perquè els ruixats i les refrescades siguin més freqüents del que és habitual.